Догляд за бровами сьогодні набув небувалої популярності серед косметичних послуг. Вся ця магія з бровами в результаті гарантує відмінний вигляд і позбавляє власника брів від рутинної щоденної укладки.

Довготривала укладка брів – це нанесення на брови певних розчинів під впливом яких, змінюється їх зовнішній вигляд і структура. Це не "цементування" волосків, як дехто помилково вважає. Через зовнішній вплив систем ламінації волоски стають слухняними, об’ємними, блискучими, здатними приймати заданий напрям, що спрощує догляд.

Під час процедури відбувається глибоке проникнення в структуру волоска, інтенсивне відновлення та швидке перетворення брів.


Виконується дана процедура професійними складами для ламінації.

Переваги довготривалої укладки брів:

Укріплення брів

В результаті активної взаємодії мінеральних речовин,  волоски укріплюються, стають значно щільнішими  та об’ємнішими.

Процедура має накопичувальний ефект, тому після наступних сеансів ламінації, волоски будуть збільшуватися і додавати в об’ємі та щільності.

Досконалий вигляд брів

Волоски виглядають живими, блискучими й доглянутими. Нова форма брів та колір довершують результат.

довготривала укладка брів

Як досягається такий результат?

Розчини для ламінації містяться багато компонентів, серед  яких:

  • гідролізований кератин, який глибоко проникає в середину волоса і заповнює порожнини пошкоджених ділянок
  • колаген, що зволожує волоски, захищає від сухості та негативного впливу сонця, вітру, вологості
  • токоферол пролонгує життя кожного волоска, забезпечуючи киснем
  • пантенол  розгладжує кутикули волосяних стрижнів

Як відбувається укладка брів ?

Процедура укладки брів відбувається у три етапи. На початку майстер розм’якшує волоски, потім задає потрібний напрям і фіксує волоски брів професійними розчинами. Фарбування і нова форма завершують процес догляду за бровами.

довготривала укладка брів

Скільки тримається результат?

Новий вигляд брови матимуть протягом місяця. Час тривалості результату залежить від індивідуальних особливостей та догляду за бровами після процедури укладання. Не бажано відвідувати солярій та застосовувати пілінги й скраби в зоні брів.

Наявність побічних ефектів

При правильному проведенні процедури та відповідальному підборі майстром якісних матеріалів дана процедура немає ніяких побічних ефектів, окрім індивідуальної чутливості до компонентів.

Довготривала укладка брів надає стійкої форми, еластичності та не зашкодить волоскам і дозволяє насолоджуватися естетичним виглядом брів.

довготривала укладка брів