Під час фарбування вій та брів навіть професійний бровіст може припуститися помилки: перебільшити з яскравістю, дещо вийти за межі розмітки тощо. У таких випадках на допомогу прийде ремувер для зняття фарби та хни, який допоможе якісно очистити шкіру від стійкого забруднення та без проблем видалить навіть найбільші плями, а також допоможе позбутися сухості та лущення шкіри.

Професійні засоби в асортименті нашого інтернет-магазину мають щадний склад, повністю гіпоалергенні, тому можуть застосовуватися навіть для чутливої, схильної до подразнень шкіри.

Гелевий ремувер Ekko Beauty для видалення фарби та хни, 100 мл

Професійний засіб для швидкого та делікатного видалення небажаних залишків фарби або хни зі шкіри та волосків. Унікальна формула ремуверу дозволяє ефективно очистити шкіру від надлишків барвника з метою коригування процесу фарбування, а також виправити вже допущені при фарбуванні помилки. У випадку більш інтенсивного затемнення волосків за допомогою ремуверу можна висвітлити отриманий результат на 1-3 тони або створити гарний ефект омбре. Зволожувальні компоненти розчину підтримують оптимальний гідробаланс, допомагають позбутися сухості та лущення. Ремувер має збалансовану гелеву консистенцію, яка не розтікається. Підходить для всіх типів шкіри. 

Лосьйон для зняття фарби зі шкіри Nikk Mole,  60 мл, 100 мл

Професійний засіб Nikk Mole для ефективного та делікатного видалення залишків хни або фарби зі шкіри й волосків. Розроблений для коригування або усунення помилок, а також зняття надлишків фарби в процесі фарбування брів. Лосьйон освітлює шкіру на 2-3 підтони відтінку, але не впливає на колір фарбованих волосків. Продукт підтримує оптимальний гідробаланс, допомагає позбутися сухості та лущення. Підходить для всіх типів шкіри. 

Ви зможете м’яко і делікатно очистити надмірно забарвлені ділянки шкіри або зменшити інтенсивність пігменту на один-два тони тільки користуючись спеціальними засобами для видалення хни та фарби зі шкіри.

Вдосконалюйте свою майстерність з професійними засобами!

Гелевий ремувер Ekko Beauty для видалення фарби та хни, 100 мл Лосьйон для зняття фарби зі шкіри Nikk Mole,  60 мл, 100 мл