Розчини для хни та фарби Meeteora Beauty

Виконати якісне фарбування вій і брів однією фарбою не можливо. Даний процес відбувається за допомогою окислювача. З ним фарба “розкривається”, досягає потрібної консистенції, краще “проявляється” і гарантує відмінний результат. Багато жінок ставляться до окисників з побоюванням через присутність у складі перекису водню, але слід зауважити, що при використанні професійних продуктів його шкідлива дія зводиться до мінімуму. 

Для чого потрібні окисники й мінеральні розчини?

При фарбуванні напівперманентними синтетичними пігментами окислювач для фарби для брів забезпечує проникнення барвника в кортекс волоска, дозволяючи йому надійно закріпитися і розподілитись по всій довжині волосяного стрижня. Для розведення напівперманентних фарб використовують окислювач 3 або 1,9%, при поверхневому фарбуванні застосовують слабкі однопроцентні оксиди, але в такому разі не варто розраховувати на радикальну зміну кольору.

Перекис у складі окисника розкриває лусочки рогового шару волосків та руйнує зерна природного пігменту, після чого порожнечі заповнюються барвником. Внаслідок глибокого проникнення барвників напівперманентні фарби не бояться води та косметики, не тьмяніють на сонці й тримаються зазвичай понад місяць.

Натуральні фарби на основі хни не проникають углиб волосків і не потребують застосування окисників, але для розведення порошку важливо використовувати мінеральні суміші. Звичайною водою хну не можна розводити через наявні в ній домішки металів, які можуть вплинути на результат фарбування небажаним чином – брови можуть стати зеленими, малиновими або фіолетовими.

Різновиди окислювачів та мінеральних розчинів для фарби

Синтетичні пігменти розводять окисником у співвідношенні 1:1 або за кількістю, вказаною в інструкції. Для отримання передбаченого ефекту фарбування важливо правильно підібрати окислювач для фарби для брів відповідної концентрації та консистенції. 

При фарбуванні хною консистенцію розчину майстер визначає самостійно залежно від побажань клієнтки: чим менший ступінь розведення фарби та довше час витримки, тим більш насичений тон брів. Зазвичай виділяють 3 консистенції:

  • щільні сметаноподібні розчини (1:2,5) – яскраві графічні кольори;
  • консистенція соєвого соусу (1:3) – природні теплі й холодні відтінки;
  • рідкі розчини (1:4) – легкі світлі тони та полутони.

Чи важлива консистенція окислювача?

Консистенція окислювача найчастіше буває гелевою або кремовою. При виборі окисника завжди уточнюйте, як поєднується фарба для брів з окислювачем: одні пігменти працюють тільки з кремовими складами, інші - тільки з гелевими. Щільні розчини з кремовими оксидантами вигідніші, але досягти рівномірного нанесення важче, ніж при використанні гелевих окислювачів. Консистенція оксиду також впливає на результат фарбування: гелеві склади застосовують для отримання чіткого графічного малюнка брів, кремові для надання візуального об'єму.

Чи важливий вміст активатора в окислювачі?

Основна активна речовина окислювача – перекис водню, зазвичай застосовують 3% та 1,9%, інші використовують рідше. Зміст перекису у складі окислювача підбирають залежно від бажаного відтінку: окислювач 3 % дає холодніший тон, оксиданти з концентрацією 1,9% використовують для отримання теплих відтінків. Brow майстер має справу з різними кольоротипами, тому слід купити різні види окислювачів для розширення можливостей персоналізації.

Особливості окислювачів та мінеральних розчинів для фарби

Крім перекису водню, у складі окисників можуть бути інші активні речовини, що підсилюють проникнення фарби – аміак та його похідні, резорцин, п-феніледамін, персульфати та т.д. Їх використання потребує знань та досвіду. Якщо неправильно розрахувати термін витримки, зростає ризик пошкодження та пересушування волосся.

Для ослаблених вій і брів випускають щадні безаміачні окислювачі, але цілком нешкідливими їх вважати не можна: заміна аміаку етаноламіном та іншими похідними пом'якшує дію, що ушкоджує, але не усуває повністю. Для зменшення шкоди для вій та брів при фарбуванні краще вибрати професійні окисники, які зменшують втрати вологи, допомагають зберегти силу, еластичність та блиск волосків. 

Мінеральні розчини для фарбування хною не містять агресивних компонентів і не пошкоджують волоски. 

Мінеральний розчин Ekko Beauty для розведення хни 30 мл

Професійний продукт зі збалансованим складом активних компонентів розроблений та рекомендований для розведення хни з метою ефективного розчинення, пролонгації та посилення ефекту від процедури фарбування. Розчин EKKO BEAUTY забезпечує отримання однорідної суміші потрібної консистенції для якісного процесу фарбування та дозволяє зберегти яскравість пігменту більш тривалий час. Зволожувальні компоненти підтримують оптимальний гідробаланс, допомагають позбутися сухості та лущення.

Окислювальна емульсія Ekko Beauty 3% 30 мл

Окисник 3% Ekko Beauty має емульсійну текстуру, завдяки якій при змішуванні з фарбою утворюється однорідна суміш для процедури фарбування. Окисник якісно закріплює пігмент, мінімізує негативний вплив барвника. Використовувати у пропорції 1:1 із фарбою для брів Ekko Beauty. Містить перекис водню (hydrogen peroxide)! 

Кремовий окислювач оксидант Nikk Mole 3% 50 мл, 30 мл

Кремовий окислювач спеціально розроблений брендом для змішування з фарбою Nikk Mole. Ідеально розроблена у відсотковому співвідношенні формула та м’яка кремова текстура забезпечують якісне фарбування та освітлення волосків. Емульгуючі речовини, що входять до складу окислювальної емульсії, захищають волоски у процесі фарбування від шкідливого впливу активних хімічних речовин, живлять і зволожують, роблячи їх м’якими та доглянутими. При змішуванні окислювальної емульсії 3% з фарбою для брів отримується суміш з правильним рН, яка не травмує волоски та не пересушує шкіру. Для професійного використання. 

Активуючий лосьйон 1,9% Nikk Mole 30 мл

При змішуванні фарби з активуючим лосьоном Nikk Mole Вам не потрібно турбуватися про повторне фарбування найближчим часом, він забезпечує тривалу і результативну дію. Його щадний склад та ніжна текстура сприятливо впливає на структуру волосків, роблячи їх м’якими та доглянутими. Натуральні компоненти, які входять до складу засобу, не тільки забезпечують якісне фарбування та освітлення волосся, але й живлять, зволожують і захищають волоски від шкідливого впливу активних хімічних речовин.

До вибору окислювачів та розчинів для професійного фарбування брів і вій слід віднести серйозно – від якості продукції залежить успіх процедури, настрій клієнтів та репутація майстра. Ми пропонуємо професійні окислювачі для розведення фарби для брів, мінеральні розчини для розведення хни та інші продукти для роботи brow майстрам за вигідною ціною, які багаторазово перевірені на практиці та гарантують відмінний результат. Не ризикуйте на якості та завжди користуйтеся сертифікованими окисниками та мінеральними розчинами –  інноваційні формули даних продуктів подбають про здоров'я та красу волосків!

Розчини для хни та фарби Розчини для хни та фарби Розчини для хни та фарби Розчини для хни та фарби Розчини для хни та фарби Розчини для хни та фарби